CINTAS DE LURA CON SOPA DE CEBOLA
Ingredientes
1 kg de lura fresca
1 cebola
1 dente de allo
1 pemento verde
200 cc de aceite de oliva
cebollino picado
Preparación:
1 kg de lura fresca
1 cebola
1 dente de allo
1 pemento verde
200 cc de aceite de oliva
cebollino picado
Preparación:
Limpar escrupulosamente a lura. Reservar o corpo. Trocear os tentáculos e, a continuación, cortar en brunoise.
Pochar a lume moi lentoa cebola e o pemento verde troceado durante 40 minutos. Despois engadimos os tentáculos e guisamos o conxunto durante 50 minutos máis.
Rectificamos o sal.
Cortar en tiras moi finas o corpo da lura, coma se se tratase de tallaríns. Colocamos nun recipiente o aceite de oliva a unha temperatura estable de 60 º.
Introducimos as cintas no aceite ata que as cubra e confitamos durante 50 minutos.
Reservamos a calor e sérvense.
Pochar a lume moi lentoa cebola e o pemento verde troceado durante 40 minutos. Despois engadimos os tentáculos e guisamos o conxunto durante 50 minutos máis.
Rectificamos o sal.
Cortar en tiras moi finas o corpo da lura, coma se se tratase de tallaríns. Colocamos nun recipiente o aceite de oliva a unha temperatura estable de 60 º.
Introducimos as cintas no aceite ata que as cubra e confitamos durante 50 minutos.
Reservamos a calor e sérvense.
0 comentarios:
Publicar un comentario