Receita enviada por Milagros Abal Hermida
LANGOSTINOS AO WHISKY
INGREDIENTES para catro persoas:
1,5 kg de langostinos
0,5 kg de cebola
1dente de allo
Perexil
1 folla de loureiro
aceite de oliva
whisky
PREPARACIÓN
Picase miuda a cebola co allo, perexil e loureiro, ponse nunha tixola cun pouco aceite a lume lento e reservase.
Aos langostinos sacamoslles a cola (se son conxelados pasense por auga quente) e deixaselle a cabeza. Poñemos os langostinos nunha prancha con puco aceite e deixamos que se fagan ben, botamoslle o wisky e plantamoslle lume para flamexalos.
Sacamos os langostinos para unha fonte e o líquido sobrante da plancha mezclamo coa cebola que temos reservada na tixola, quentamos de novo e botamos esa salsa por encima dos langostinos.
Listos para disfrutar e saborear.
0 comentarios:
Publicar un comentario