miércoles, 5 de mayo de 2010

TETO AO AROMA DE LARANXA

Receita enviada por Mila Martínez Varela


TETO AO AROMA DE LARANXA


INGREDIENTES:

400 grs. Queixo teto.
½ Litro de nata liquida
8 Cucharadas de mel
1 Copa de licor de laranxa
1 Tableta de chocolate Funde negro
200 grs. de azucre
1 Vaso de auga
100 grs. de améndoa fileteada
2 Cascas de laranxa en juliana


PREPARACIÓN:

Quítase a cortiza do queixo e mestúrase co mel e a nata ata conseguir unha pomada (reservamos). Prepárase un almíbar co azucre e a auga (medio).
Pásase a juliana de laranxa polo almíbar (reservamos). Fúndese o chocolate e pásanse as laranxas glaseadas.

MONTAXE DO PRATO:

Nun prato pomos unha bóla de queixo, e o aromatizamos co licor de laranxa e as labras de laranxa e chocolate, e espolvoreamos coa améndoa fileteada.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 
 
Lareiras e Potes