TETO AO AROMA DE LARANXA
INGREDIENTES:
400 grs. Queixo teto.
½ Litro de nata liquida
8 Cucharadas de mel
1 Copa de licor de laranxa
1 Tableta de chocolate Funde negro
200 grs. de azucre
1 Vaso de auga
100 grs. de améndoa fileteada
2 Cascas de laranxa en juliana
PREPARACIÓN:
Quítase a cortiza do queixo e mestúrase co mel e a nata ata conseguir unha pomada (reservamos). Prepárase un almíbar co azucre e a auga (medio).
Pásase a juliana de laranxa polo almíbar (reservamos). Fúndese o chocolate e pásanse as laranxas glaseadas.
MONTAXE DO PRATO:
Nun prato pomos unha bóla de queixo, e o aromatizamos co licor de laranxa e as labras de laranxa e chocolate, e espolvoreamos coa améndoa fileteada.
miércoles, 5 de mayo de 2010
TETO AO AROMA DE LARANXA
Receita enviada por Mila Martínez Varela
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
0 comentarios:
Publicar un comentario